Saturday, March 13, 2010

Ahad Oh Ahad!!!

Ahad adalah hari paling boring aku rasa cOz aku jadi penunggu setia d rumah. Mau sms orang tu mcm malas2 sak cOz semalam aku sms dia tp x reply smpi sekarang so aku diam2 sak la, maybe dia bz or memang x mau d ganggu...mama ku awal2 lagi warning supaya tidak ke mana2 cOz kakak ku mau sampai dari tawau tp maybe lewat ckit. Aku sdh explain dgn mamaku yg aku mau jumpa kawanku kejap sak tp mama ku mcm ralat mau bagi, aku decide ikut cakap mamaku, mum come first bah kan. Aku terus msg dia bagi tau x jadi. X lama lepas tu dia call aku tanya kenapa x jadi. Nasib dia ok sak walaupun nada suaranya sedikit lain ku dengar..(sory amin, next time kita keluar ya)

Sebenarnya aku sudah janji mau jampa kawan lamaku yg aku "TERJUMPA" d tempat org khawin semalam. Aku rasa telampau lama kami tidak jumpa, mau2 9 tahun juak rasanya. maybe takdir kami la tejumpa balik semalam.haha well apa yang aku tengok dia macam member ku yang lain yang ada kerjaya tetap and ada family tapi rupanya dia sama juak dengan aku masih "SOLO" lagi.haha Amin2 kau dlu selalu kutuk2 aku derom, aku pun sama selalu kutuk kau landak lidi.wakakkakaka Tapi itu dulu time masih budak2 & fikiran masih belum matang. Sekarang semua sudah berubah selari dengan usia. Aku hampir2 tidak kenal c Amin ni sudah cOz dlu cekeding sak orgnya and rambutnya sepesen sak macam landak. Sekarang ni telebih begayak sudah aku tengok, makin tinggi and paling penting tidak lagi cekeding macam dulu. Aku memang dia tidak kenal sudah cOz lama baru dia boleh ingat, nasib tahi lalat ku yang mahal buat dia masih kenal. Aku tau apa yg buat dia tidak kenal aku sudah, tp biarlah kami2 sak yang tau..hahaha

Aku dengan c Amin becerita sampai tidak ingat yang kami sebenarnya di perhatikan oleh orang ramai, macam biasa lah kami kalau jumpa anda sudah chit chat memang tidak ingat orang di sekeliling.(Sory to Amin girlfriend kalau kau cemburu. we just friend ya). Aku tau dia jeles cOz caranya mau tidak mau sak becakap bila aku tanya and senyum pun macam senyum2 katak sak, walhal sebelum kami becerita dia bkn main lagi. lepas tukar2 nombor telefon kami masing2 balik. Harap2 lepas ni kami tetap keep in touch.

haha cerita pasal c Amin meleret panjang pulak. Now kakak ku pun sudah selamat sampai d rumah and aku di suruh pegi besiap2. blurr aku mau ke mana sak kami tiba2 disuruh besiap, rupanya mamaku minta tolong hantar pegi bandar. Aduhaii rupanya aku dilarang jalan pasal mau disuru jadi supir..keowkeowekw

opss rupnya 01.35am sudah. Kenapa mataku ni masih belum mau tidur sedangkan pagi aku mau pegi kerja. Inilah habit ku yang selalu mengundang penyakit, sekarang ni ok lah masih lagi tahan tidak tidur tapi bila 1 minggu berlarutan mula lah sakit datang balik. Mata oh mata kau harus ku paksa tidur walaupun kau masih lagi segar bugar..hehe

ok lah gud nite..SALAM

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA...with luv ;)

7 comments:

.::nOEy!QQ'LuRb::. said...

satu jak mau d tanya... ORANG TU sapa tu ya??? hahahaha!

sintaksis said...

ORANG itu sama seperti kita manusia biasa syg..keowkewo

.::nOEy!QQ'LuRb::. said...

woeakowkeoakewo! manusia biasa itu siapa namanya????

sintaksis said...

dia yg bernama insan..oekweowke

.::nOEy!QQ'LuRb::. said...

nama icnya hahaha!~

sintaksis said...

nama icnya ka syg..nnt ku tnya ya dgn alamat sekali.

.::nOEy!QQ'LuRb::. said...

no teponya skali hahahaha