Wednesday, July 6, 2011

"Aku sudah ANGAU"

aku memang sudah naik angau a.k.a sasau a.k.a demam gila2 tahap gaban dengan lagu KISAH HATI ni..opsss jangan geleng pala dulu ya, aku angau bukan dengan lagu yang Alyah bawak tapi dengan lagu kisah hati yang dah d guitar coverkan dalam bentuk instrumental oleh AffanAizatMusic.

tak payah ada suara merdu meliuk lentok ikut melodi pun bagi aku instrumental ni sudah cukup merdu...kalau dengar betul2 macam terselit sedikit bunyik angklung pun ada jugak dalam cover ni. petikan gitar akustik betul2 masuk dalam jiwa owhh..haha gemersik aku cakap dengan korang.sebenarnya alyah nyanyi pon best jugak plus video klip dia memang mantap la tapi, untuk kelainan aku pilih cover gitar instrumental ni..

dalam banyak2 orang yang cover lagu ni, bagi aku inilah yang paling awesome.malam2 surf internet or baca novel ni lah muzik latar aku haha..layan jiwa beb!!! boring2 bole nyanyi ikut gitar. ok namoo cakap banyak mari layan jiwa dengar instrumental ni..sekali2 dengar instrumental ringan sikit kepala otak..tak payah susah2 tangkap leleh dengan lirik lagu yang susah nak hafal.

di bawah ni aku ada bagi video instrumental lagu ni tapi kalau susah2 nak bukak atau error klik saja kat sini lagi senang & boleh tengok lagu2 lain yang dah d coverkan.

SELAMAT BEREMO!!!
opss!!! sorry error video..xpa klik link ini and sure dapat tgk.....

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA...with luv ;)

2 comments:

NOORUL said...

addoi sarah...ngapain deh dengarin instrumental sgalak...soranya nggak bagus ya?

sarah said...

haha mau ambil peeling2 mbak.lagi karenn bunyinya ahhaha..